Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Korszerű szervestrágya pellet kijuttató és talajlazító eszköz

A Baromfi – Coop Kft. az általa gyártott termékek kijuttatására – olasz gépgyártóval együttműködve – olyan kijuttató és talajlazító eszközt ajánl a szőlő és gyümölcs termesztő ültetvényekbe, amelyek minden tekintetben megfelelnek a szakmai és agronómiai elvárásoknak.

A hazai szőlő termelés tápanyag pótlás céljára olyan gépet kínálunk, amelynek munkaszélessége 1500-1800 mm (ez a két szélső kés távolsága). A gyümölcsösök tápanyagpótlására univerzálisan kijuttató gépet fejlesztettünk ki, ahol a munkaszélesség 1700-2800 mm között állítható rugalmasan. Minden más paraméterében a kijuttató eszközök legfontosabb mutatói azonosak. A pellet kijuttató eszköz az erőgépek 3 pont felfüggesztéséhez kapcsolható. A művelő egység 2 mélylazító lándzsával ellátott speciális csoroszlya, amelyen keresztül a beállított mélységbe juttatható a trágya pellet. A gyökérzónába lejuttatott trágya pellet kedvező hatását közvetlenül a haszonnövény gyökérzete kapja, egyúttal lazítjuk és szellőztetjük talajunkat. A pontosan szabályozható adagolás lehetővé teszi kultúrnövényenként a precíziós tápanyag utánpótlást.

A nyitótárcsák, a gyepesített sorköz, illetve a facsík talaját kíméletesen nyitják, a záró hengerek pedig lezárják a művelt talajt. Ezen tulajdonságok alapján a gyümölcsösök és szőlő ültetvények egyik leghasznosabb eszköze a függesztett baromfitrágya pellet kijuttató és talajlazító eszköz.

Baromfi - Coop Kft.

Cím: 4600 Kisvárda, Ipari út 9.
Telefon: 45/501-100
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2018. október 24., szerda 10:03