Agrárvilág

Partnereink

TOPCON gépkezelői oktatások

Az őszi munkák végeztével lassan mindenki elteszi gépeit és GPS eszközeit a téli pihenőre és elkezdi tervezgetni a következő évet. Ez az időszak kiváló arra, hogy a következő év során használni kívánt input anyagok és kopóalkatrészek egy részét a forgalmazók által biztosított előrendelési kedvezmények érvényesítésével kedvező áron megvásárolhassuk.

Ezzel párhuzamosan azonban ugyancsak lehetőség nyílik saját magunk és kezelőink képzésére is. Az AgroPilot Kft. nem csupán GPS rendszerek és alkalmazások értékesítésében és szervizelésével foglalkozik, hanem nagy hangsúlyt fektetünk a rendszereinket használó kezelők tudásanyagának fejlesztésére is.

A téli kényszerpihenő megfelelő alkalom arra, hogy a nagy tavaszi hajrá előtt szervezett oktatások formájában mindenki felfrissítse, sőt fejlessze tudását, ezzel is biztosítva a zökkenőmentes munkavégzést és helyes gépüzemeltetést. Az oktatások lehetséges időpontjairól és költségvonzatáról a kiszállás távolsága és a résztvevők száma alapján tudunk pontos ajánlatot adni.

Érdeklődjön elérhetőségeinken keresztül!

AgroPilot Kft.

Cím: 6500 Baja, Szent László u. 122.
Telefon: 70/886-5200
Honlap: www.agropilot.hu
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2018. november 19., hétfő 13:23
: