Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

VRM, KRM forgókapás magágykészítő

A VRM típusú vontatott és a KRM félig függesztett forgókapás gépcsalád talajhajtású rotorokkal szerelt. Rotoronként tíz edzett kovácsolt kés, kapa kiváló gyomirtást, rögaprítást és talajegyengetést végez, optimális szemcse szerkezetű magágyat készít.

A gép a művelőelemek állítható munkamélysége miatt; kötött száraz, szármaradványos és nedvesebb területek művelésére is alkalmas.

A művelőelem kiosztás: kettő sor forgórotor, simító és a lezáró henger.

A gép alkalmas: tavasszal és ősszel talaj és szántás elmunkálásra, műtrágya bedolgozásra, magágykészítésre. Nyáron tarlóápolásra, gyomirtásra.

Forgókapás magágykészítők technológiai előnyei:

  • Többféle talajmunka egymenetben
  • Szántáselmunkálás és precíziós magágykészítés
  • Optimális szemcseszerkezet és magágy
  • Kiváló rögaprítás, gyomirtás, növényi maradvány bedolgozás talajzárással
  • Könnyű, középnehéz és nehéz kivitelben is készül


VT univerzális rövidtárcsa

A szármaradványok megfelelő előaprítása és a tarlóhántás a vetés minőségére is hatással van. A szakszerű talajművelés nélkülözhetetlen eszköze a rövidtárcsa. A VT univerzális rövidtárcsa tarlóművelésre és minőségi magágykészítésre egyaránt alkalmas.

A robosztus vázkialakítás miatt hosszú a gép élettartama.

A két sorban felszerelt tárcsalapok egyedi felfüggesztésűek, poliuretán gumirugózással. A tárcsaszög, a tárcsaív, a tárcsafogak kialakítása és a robosztus vázszerkezet biztosítja a művelőelemek talajba jutását szinte minden körülmények között. A gép alkalmas laza és kötött talajokon is sekély és mély művelésre.

A tárcsafelfüggesztés osztástávolsága, a tárcsaszárak magassága a hengerek közötti nagy távolság és az eltolt mellső tárcsasor biztosítja a gép eltömődésmentes működését.

A VT tárcsák többféle hengersorral rendelhetők; pl.: 600 mm-es, tisztító egységgel szerelt ékgyűrűs hengerrel, valamint 460 mm-es szélespálcás hengerekkel.

A VT gépeknél a művelési mélység a hengereken mechanikusan állítható.

MITURAN Kft.

Cím: 2750 Nagykőrös, Zsíros dűlő 4.
Mobil: 30/953-5189
Telefon: 53/552-238
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.mituran.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2019. április 09., kedd 08:50