Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Itt a tavasz lombtrágya-akciója!

Növelje bevételét és STIHL-fűrészt kap ajándékba.

A 100%-ban hazai tulajdonú Natur Agro Hungária Kft. 2002 óta foglalkozik mikrobiológiai talaj- és állománykezelő termékek fejlesztésével és forgalmazásával. A cég, mely immár 1600 gazdálkodó partnert szolgál ki hazánkban, most egyedülálló ajánlattal fordul azokhoz a gazdákhoz, akik legalább 200 hektárnyi földterületen folytatnak növénytermesztést. Kísérletek során már bizonyított, komoly terméstöbblettel kecsegtető termékekből összeállított lombtrágyacsomaguk mellé most egy STIHL MS 170 motorfűrész jár ajándékba, mely ideálisan használható tűzifa darabolásához és fa építőanyagok vágásához is.

A Natur Agro rendszeresen beszámol honlapján a sikeres kísérletekről, így az érdeklődők is láthatják, miért érdemes a Natur Technológiát választani. A Heves megyei Boconádon elvégzett kísérlet során például Natur Plasma élő algás biostimulátorral, Natur Acticve komplex lombtrágyával, valamint MONO Zn adalékkal kezelték a kukoricát, melynek köszönhetően pedig 9,17%-os terméstöbbletet sikerült elérni, ami hektáronként 22 ezer forinttal nagyobb bevételt jelent a gazdálkodó számára, akinek így befektetése duplán megtérült. Ennél is nagyobb volt a különbség Vépen, ahol a kezelésnek köszönhetően hektáronként 84 ezer forintos plusz bevételt sikerült realizálni a Natur Agro termékeivel.

A cég által kínált akciós csomag a következő termékeket tartalmazza:

  • Natur Plasma "T":  koncentrált élő algás biostimulátor. Táplálékként szolgál a növényzet számára, regeneráló hatással is rendelkezik. Nem csak tápanyagokat pótol, de megerősödésre, növekedésre is készteti a gyökérzetet és a növényi zöldtömeget.
  • Natur Active: komplex lombtrágya, azokat a fontos makro-, mezo-, és mikroelemeket tartalmazza, melyek meghatározók a növények fejlődésében. Összesen 13 különböző tápelem található az oldatban, koncentrált mennyiségben. Alkalmazása eredményesebbé teszi a növények tápanyagfelvételét a talajból is.
  • A célzott kezelés érdekében a csomaghoz választható kétféle MONO adalék is, a hatékony kezelés érdekében akár levélanalízist követően is. MONO adalékaink megnövelt dózisban tartalmaznak egy-egy tápelemet.

A Natur Agro tanácsadói folyamatosan a gazdálkodók rendelkezésére állnak, levélanalízist követően célzott, növényspecifikus technológiát állítanak össze.

Az akció részleteiről ide kattintva tájékozódhat!


Elérhetőségek:

Natur Agro Hungária Kft.

Cím: 2164 Váchartyán Fő út 133.
Telefon: 1/250-3415
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2019. máj. 07., kedd 10:41