Agrárvilág

Médiaajánlat

Pályázati Sajtókommunikáció

Partnereink

2017. július 07., péntek 07:49 Kategória: Videó galéria

A Csenger Food Kft. a Szabolcs-Szatmár-Beregi térségében Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő konzervuborka termeltetője. Az országban egyedülálló fajtaválasztékkal, kiváló szakemberekkel, folyamatos szakmai segítségnyújtással, biztos anyagi háttérrel biztosítják partnereinknek a termeléshez és az uborkafelvásárláshoz szükséges feltételeket. 7 féle méretben (2/5, 3/6, 4/7, 5/8, 6/9, 9/12) és kétféle fajtakörben (apró tüskés és szemölcsös) történő felvásárlással teremtenek lehetőséget az uborkából származó biztos jövedelem eléréséhez.

Az óriási telephellyel rendelkező cég, megbízható saját hűtőházzal, a 2015-ös beruházásuknak köszönhetően pedig, az ország legmodernebb raktározó helyiségével és a teljes körű adminisztrációra alkalmas irodaépülettel, logisztikai központtal, vadonatúj gépjárműflottával, valamint a kiváló minőségű osztályozógépekkel állnak rendelkezésre a leendő ügyfeleik számára. Minden kedves uborkatermelőt szeretettel várnak a cég munkatársai!

Kapcsolódó videók

2017. március 31., péntek 11:04 Kategória: Videó galéria

A MALAGROW Kft. idén már második alkalommal rendezte meg a Malagrow konzervuborka-termesztési konferenciáját Csengerben, 2017. március 16.-án.

A helyszínen, a Művelődési Központban Deme János, a MALAGROW Kft. szaktanácsadója az előadásában több témakört is érintett. Beszélt az uborkatermesztőket negatívan érintő körülmények leküzdésének lehetőségeiről. Elmondta, a helyi talajadottságokat is figyelembe véve, hogyan lehet kihozni a növényekből a maximumot, az elmúlt években a térségben tapasztalt időjárási viszontagságok ellenére a megfelelő technológia alkalmazásával.

Kapcsolódó videók

2017. március 31., péntek 11:01 Kategória: Videó galéria

A MALAGROW Kft. idén már második alkalommal rendezte meg a Malagrow konzervuborka-termesztési konferenciáját Csengerben, 2017. március 16.-án.

A helyszínen, a Művelődési Központban a Nyírmadáról érkezett Kézi Magdolna elmondta, hogy már régóta foglalkoznak a kertészeten belül uborka termesztésével is. A MALAGROW Kft.-vel, és a területhez tartozó Deme János szaktanácsadóval mintegy tíz éve vannak folyamatos kapcsolatban, aki mindig, az egész vegetációs idő során nagyon sok segítséget ad a munkájukhoz. Véleménye szerint a MALAGROW termékei maximálisan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. 

Kapcsolódó videók

: