Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Videó galéria

250 és 380 literes ÁLLÓ, valamint 450, 620 és 910 literes FEKVŐ kivitelben mechanikus szintjelzővel!

12 Voltos 40 liter/perc, vagy 80 liter/perc teljesítményű szivattyúval. Alap kiszerelésben mechanikus, opciósan K24-es digitális mérőórával. 8 méteres, ¾ colos nyomótömlővel, A60-as automata pisztollyal, 10 mikronos vízleválasztóval és szennyszűrő berendezéssel, VK 80-as betöltő csonkkal, 6 méteres elektromos csatlakozóval.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

ADR minősítéssel rendelkező szállítható acél gázolaj tartályok 440 és 960 literes tároló kapacitással és nagy teljesítményű kiadagoló rendszerekkel szerelve.

ADR minősítés, robosztus kialakítás, biztonságos tárolás!

Duplafalú acél gázolajtartály 440, vagy 956 literes tároló kapacitással, zárható felnyíló rekesszel, felül sarokpontos emelő fülekkel, alul minden oldalon targonca villa zsebekkel, hullámtörővel és nagy teljesítményű kiadagoló rendszerrel szerelve; zárt acél konténerbe építve, ahol a 110 %-os kármentő funkciót a külső konténer látja el.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Praktikus és modern kerekes polietilén tartályok gázolaj és benzin ADR mentes szállításához, továbbá AdBlue folyadék és olajok szállításához, tároláshoz és kiadagoláshoz. Garancia 5 év a tartályra, 2 év a kimérőre.

Extrém kompakt és könnyű kivitel. Kerekes gördíthetőség. Kis alapterületű tárolás. UV ellenálló anyag.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A tartályok polietilénből készülnek rotációs eljárással. Egyben vannak öntve illesztések, hegesztések nélkül, amely garantálja a tartósságot és tömítettséget. A műtrágya tulajdonságai miatt nem tárolható korrodáló tartályokban.

Ellenállnak a napsugárzásnak, UV sugaraknak, ellenáll a mechanikai sérülésnek (rágcsálók).

Szimpla vagy dupla falú kivitelben készülnek.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Mobil Technology Kft. a biotechnológiai alkalmazásokban többek között az ózonos tisztító-, fertőtlenítő rendszerek és a szagtalanítás területén áll a partnerei rendelkezésére.

Az aktivált oxigén (O3) és hideg köd technológia felhasználhatósága rendkívül széleskörű és használata a környezetbarát ózon gáz magas oxidációs képességére alapozott.

Tisztítási, fertőtlenítési, szagtalanítási feladatokban és kezelésekben az ipari és lakossági szegmensekben napi szinten alkalmazott.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A KOVÁCS-KER Gyártó és Szolgáltató Egyéni Vállalkozás Hajdú-Bihar megyében, a Debrecenhez közeli Hajdúszováton található. 1977 óta foglalkoznak mezőgazdasági talajművelő eszközök gyártásával és javításával.

A több évtized alatt megszerzett saját és partnereik tapasztalataira támaszkodva elégítik ki folyamatos fejlesztéseikkel a megrendelőik igényeit.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az Agromag Termékelőállító, Forgalmazó és Szolgáltató Kft.-t a vetőmagszakmában nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították. A céljuk az volt, hogy a szántóföldi növények külföldön nemesített fajtáit Magyarországon honosítsák, képviseljék, azok vetőmagját előállítsák és értékesítsék.

A cégük az egyre erősödő piaci versenyben is dinamikusan fejlődött, a tevékenységi köre folyamatosan bővült.

A gazdálkodók számára 12 fajból 60 fajtának a vetőmagját kínálják. Az őszi kalászosaik vannak a legnagyobb számban, 23 jobbnál jobb fajtát vásárolhatnak meg a termelők a portfóliójukból.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Bemutatkozik a De Heus – Mezolap.hu / Agrárvilág Magazin

2020. október 08., csütörtök 07:22 Kategória: Videó galéria

A De Heus egy olyan nemzetközi tevékenységet folytató családi vállalkozás, amely kiváló minőségű takarmányokat, előkeverékeket (premixeket) és koncentrátumokat gyárt állatok számára.

A vállalat jelenlegi teljes kapacitása évente több, mint 3,2 millió tonna takarmánykeverék, amelyet 3 kontinens 10 országában gyártanak. A De Heus termékek a világ több, mint 50 országába exportálódnak. A cég székhelye és központi kutatólaboratóriuma Hollandiában, Ede-Wagening-ben található. A De Heus csoport több, mint 3 000 embert foglalkoztat a "Közösen a jobb eredményekért" mottó jelszava alatt.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A HAT-AGRO Csoport több, mint 20 éve kínál komplex megoldásokat az állathigiéniai termékek, kártevőirtószerek, valamint baromfi tartástechnológiai rendszerek forgalmazásában és kivitelezésében.

A 3,5 milliárd forint árbevételű, győri telephelyű cégcsoport, az innovatív biobiztonsági megoldások vezető hazai szolgáltatója. Speciális szaktudással rendelkező munkatársaik folyamatos értékesítési, szaktanácsadói és kivitelezői kapcsolatrendszert tartanak fenn, a közel 1000 közvetlen partnerrel és mintegy 50 viszonteladóval.

Kapcsolódó videók

Bővebben...