Agrárvilág

Partnereink

Videó galéria

Egyesületi húsmarha Híradó!  

A Limousin és Blonde d'Aquitaine Tenyésztők Egyesülete 2020. évi első, egyesületi és húsmarha ágazati beszámolója, különös tekintettel a koronavírus járvány működési hatásairól, és aktuális szakmai hírekről.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Hilcz Autóház – A MAZDA KERESKEDÉS

2020. február 19., szerda 13:37 Kategória: Videó galéria

Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft. – MAZDA, OPEL, IVECO, YAMAHA ÉS ALFA UTÁNFUTÓ Márkakereskedés, Márkaszerviz

A Hilcz és Fia Kft. minden járművel kapcsolatos problémáját megoldja!

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Kretzer 2002 Kft. - Rotomat fűrész

2019. október 14., hétfő 11:35 Kategória: Videó galéria

A Kretzer Rotomat fűrészautomata lehetővé teszi a gyorsabb fűrészelést, nagy teljesítményt és maximális biztonságot nyújt.

A munkafolyamat olyan egyszerű, mint amilyen leleményes: a forgó fűrész dob fűrészcsatornáiba betöltjük az előhasított fát. A srég kialakítású fűrészcsatornában a fa lecsúszik, és az alul fekvő fűrészlap automatikusan elvágja a fát. Vágás után az elfűrészelt fa a kihordó szalagra esik, a megmaradt fa tovább lecsúszik. A fa mindaddig csúszik, amíg a csatorna üres nem lesz. A fűrészelt fa gyors eltávolítását a standard teleszkópos szállítószalag biztosítja, melynek magassága állítható.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Kretzer 2002 Kft. - Csomagoló

2019. október 14., hétfő 11:34 Kategória: Videó galéria

Kretzer minőség: robosztus és hosszú életű tűzifa csomagoló gép automata. Profi megoldás a csomagolásban: egyszerű, gyors, és hatékony. Magas gazdaságosság, ideális az egyemberes munkához. Kis helyigény, és időspórolás a kevés kézimunka igénynek köszönhetően.

Technikai adatok:

  • Raklap méret 800 x 1200 mm (EUR raklap vagy egyutas raklap)
  • Bála magasság 160 cm
  • Elektromos hajtásnál a berendezés tartalmazza a hidraulika motort és a tartályt.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Kretzer 2002 Kft. - Méter hasító

2019. október 14., hétfő 11:30 Kategória: Videó galéria

A vízszintes hasítót a mezőgazdasági és az erdészeti gazdálkodóknak kínálja a Kretzer 2002 Kft.

ipari használatra, méterfa hasításához. Gyakorlatorientált és letesztelt adatokat garantál, ergonómiailag tökéletes munkafolyamatok, maximális biztonság, meggyőző hasítási eredmények, példás használhatóság és hosszú élettartam. Az SK sorozat minden típusa egyaránt alkalmas rövid fa és hosszú méterfa hasítására. Minden SK-Modell különböző hajtás változatokkal kapható, a vevő igényeihez szabva.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Kretzer 2002 Kft. - BKF Billenőfűrész

2019. október 14., hétfő 11:29 Kategória: Videó galéria

Erős hajtás, kompakt kialakítás, könnyű kezelhetőség. A Kretzer billenő körfűrésszel gyorsan és hatékonyan dolgozhatunk.

Kiváló minőségű keményfém fűrészlap és magas fordulatszám gondoskodik a tökéletes vágási eredményről, teljesítményről. A gépkialakítás 27 cm átmérőjű kerek fa darabolását teszi lehetővé. A könnyű, kompakt méretek, valamint a kerékkialakítás miatt a billenő körfűrész fordulékony és könnyen mozgatható. A nagy teljesítményű billenő körfűrészt igényes faipari munkára ajánlják.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Kretzer 2002 Kft. - Billenő fűrész

2019. október 14., hétfő 11:25 Kategória: Videó galéria

Magyarország egyik legkedveltebb billenő körfűrésze. A fűrészgépet előhasított vagy gömbölyű tűzifa darabolásához ajánlják.

A berendezés megfelel a munkavédelmi jogszabályokban előírt elvárásoknak, a dolgozó biztonsága érdekében. Kezelőbarát felhasználás, hatékony üzemmód. Kedvező fenntartási költségek. Magas fűrészelési teljesítmény, biztonságos fűrészelés mellett. Erős hajtás, kompakt kialakítás, könnyű kezelhetőség. A kiváló minőségű keményfém fűrészlap és magas fordulatszám gondoskodik a tökéletes vágási eredményről, teljesítményről.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az Euro Sol Kft. által ajánlott burgonyafajták kiemelkedő konyhai felhasználhatóságúak, és rendkívül jó ízűek. A fajtakínálatunkban minden felhasználási célhoz meg lehet találni a legjobban illő fajtát, legyen az koptatóüzemi, chips- /hasábburgonya alapanyag vagy salátának való krumpli. A cég évről évre, különböző helyszíneken próbálja ki a magyarországi termesztési körülményeken legjobban teljesítő burgonyafajtákat. Attól, hogy egy fajta több országban kitűnően termeszthető, rendkívül bőséges termést ad, és kiváló a gasztronómiai értéke, még nem lesz automatikusan alkalmas a magyar termesztési körülmények közé.

Ezért vizsgálja az Euro Sol minden évben az általa forgalmazott burgonyafajtákat, hogy a magyar gazdáknak a legtöbb jövedelmet biztosító fajták vetőgumóját kínálhassa. Az idei burgonyapiaci helyzet megmutatta, hogy Magyarországon is nagyobb hangsúlyt kell fektetni a modern, gyakorlati alapokon nyugvó burgonyatermesztés oktatására. A hazai burgonya ágazatnak szüksége van a felkészült, hozzáértő burgonyatermesztő gazdákra, akik versenyképes mennyiségű termésátlagot tudnak elérni, piacképes burgonyából.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Cotevisa2 – az Ipari Császárfa Hibrid. Ha valaki találkozik a Császárfával, fontos megjegyezni, hogy ez a növény népies magyarosított neve. A tudomány ezeket a növényeket Paulownia néven ismeri. Ezen fák, növények csoportjába több alfaj tartozik bele.

Hazánkban ezek elsősorban fák, de az őshonos területeken lehetnek bokrok is. A Kínai Császárfák családjában is nagyon sok rendre eltérő fajta van. A császárfa gyűjtőnév, 12 fajtáját ismerjük. Hazánkban kb. 6 alfaj, és vagy 4 féle hibrid életképes. Tulajdonságaik talán olyan eltérőek lehetnek egymástól, mint a különböző szőlőfajták. Van vörös, világos, korai, kései, van vad, amit a gazda nem hasznosíthat. És még tájegységek szerint is ki tudja mennyi…

Kapcsolódó videók

Bővebben...
: