Agrárvilág

Pályázati Sajtókommunikáció

Médiaajánlat

Partnereink

2018. február 01., csütörtök 09:57 Kategória: Videó galéria

A Malagrow Kft. legújabb termékeit és kezdeményezéseit mutatta be Malatinszki György a cég ügyvezető igazgatója a 2018. január 26.-án az AgromashExpo-n megtartott évnyitó sajtótájékoztatóján. A 20 évvel ezelőtt indult növényi biostimulátorokat forgalmazó családi vállalkozás, mára egy több mint évi 2 milliárd forint forgalmat magáénak tudó céggé nőtte ki magát.

A céget Malatinszki György kezdte el építeni, majd testvérei, ahogy befejezték tanulmányaikat, csatlakoztak a vállalkozáshoz, amit a mai napig a három fiútestvér vezet. A folyamatos és dinamikus növekedés ellenére is igyekeznek megtartani a vállalat bensőséges, családias hangulatát és eszméit. A vállalat másik üzletága a Hulladékgazdálkodás, amely komoly piaci szereplőként a szelektív hulladék kezelés területén nyújt kimagasló eredményeket. Fő tevékenysége a különböző hulladéktömörítő, -kezelő gépek forgalmazása és szervízelése, de számos más területen is innovatív megoldásokat kínál.

Kapcsolódó videók

2018. január 23., kedd 09:36 Kategória: Videó galéria

A Karintia Szója Roadshow szerencsi rendezvényén a Karintia Kft. cégvezetője Bene Zoltán a mezolap.hu hírportál csoport nyomtatott sajtós újságának az Agrárvilág országos agrokulturális magazinnak nyilatkozott.

Elmondta: 2014-ben a szója vetésterülete durván 42.000 hektár volt, míg 2017-re a szója vetésterülete megemelkedett 66-67.000 hektárra. Ez a jelentős emelkedés is alátámasztja, hogy a szója már hazánkban is sikernövény. Új elemként lépett be az elmúlt években a zöldítés, ami azt jelenti, hogy a szántóterület 5%-án kell zöldíteni a gazdáknak.

Kapcsolódó videók

2018. január 23., kedd 09:34 Kategória: Videó galéria

Dr. Nógrádi György a Karintia Szója Road Show rendezvénysorozatán előadásaiban elmondta; Összefüggésében kell látni és megvizsgálni azt, mit jelent ma a világpolitika, a biztonság és a világgazdaság.

A gazdák úgy szeretnek termelni, hogy biztos felvevő piac van. Magyarország számára létfontosságú az, hogy az Európai Unió tagjai vagyunk, ez egyfajta biztonságot jelent, mint ahogy az is, hogy a gazda milyen genetikájú vetőmagot vesz, milyen termeléstechnológiai információkat és termelésével kapcsolatos garanciákat kap. SZERENCS 2018. január 17.

Kapcsolódó videók

2017. október 19., csütörtök 07:18 Kategória: Videó galéria

A Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft. 1989-ben alakult családi vállalkozásként. A Kft. a mai napig a Hilcz család 100 %-os tulajdona. Megalakulásukkor a társaság új és használt gépkocsik értékesítését, és a felmerülő szerviz tevékenységek minőségi kielégítését tűzte ki célul.

A cég telephelye Kakasd település nyugati részén, közvetlenül a 6-os számú főút mellett helyezkedik el, az M6 os autópálya 138-as lehajtójától néhány kilométerre. A legújabb modellek széles választékban elérhetők raktárkészletről, vagy egyedi megrendelésre. A cég garanciával, gyári alkatrészekkel és technológiával dolgozik.

Kapcsolódó videók

2017. augusztus 14., hétfő 09:13 Kategória: Videó galéria

Ezzel a szabadalmaztatott eljárással egy régi problémát oldunk meg. Nincs többé hajlongás, derék fájás, kéz összepiszkolása, csak kényelmes egyszerű sepregetés.

Ezzel a szerkezettel könnyen és gyorsan megterhelés nélkül lehet összeszedni a különféle csonthéjas terméseket, gyümölcsöket, csirketojást, burgonyát, hagymát, golf labdát stb. A termések könnyen bejutnak a rugalmas küllők közé, amiket aztán egy mozdulattal üríthetnek a tároló ládáikba. A leveleket a felszedő nem szedi össze.

Kapcsolódó videók

2017. július 07., péntek 07:49 Kategória: Videó galéria

A Csenger Food Kft. a Szabolcs-Szatmár-Beregi térségében Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő konzervuborka termeltetője. Az országban egyedülálló fajtaválasztékkal, kiváló szakemberekkel, folyamatos szakmai segítségnyújtással, biztos anyagi háttérrel biztosítják partnereinknek a termeléshez és az uborkafelvásárláshoz szükséges feltételeket. 7 féle méretben (2/5, 3/6, 4/7, 5/8, 6/9, 9/12) és kétféle fajtakörben (apró tüskés és szemölcsös) történő felvásárlással teremtenek lehetőséget az uborkából származó biztos jövedelem eléréséhez.

Az óriási telephellyel rendelkező cég, megbízható saját hűtőházzal, a 2015-ös beruházásuknak köszönhetően pedig, az ország legmodernebb raktározó helyiségével és a teljes körű adminisztrációra alkalmas irodaépülettel, logisztikai központtal, vadonatúj gépjárműflottával, valamint a kiváló minőségű osztályozógépekkel állnak rendelkezésre a leendő ügyfeleik számára. Minden kedves uborkatermelőt szeretettel várnak a cég munkatársai!

Kapcsolódó videók

: