Agrárvilág

Médiaajánlat

Pályázati Sajtókommunikáció

Partnereink

2017. október 19., csütörtök 07:18 Kategória: Videó galéria

A Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft. 1989-ben alakult családi vállalkozásként. A Kft. a mai napig a Hilcz család 100 %-os tulajdona. Megalakulásukkor a társaság új és használt gépkocsik értékesítését, és a felmerülő szerviz tevékenységek minőségi kielégítését tűzte ki célul.

A cég telephelye Kakasd település nyugati részén, közvetlenül a 6-os számú főút mellett helyezkedik el, az M6 os autópálya 138-as lehajtójától néhány kilométerre. A legújabb modellek széles választékban elérhetők raktárkészletről, vagy egyedi megrendelésre. A cég garanciával, gyári alkatrészekkel és technológiával dolgozik.

Kapcsolódó videók

2017. augusztus 14., hétfő 09:13 Kategória: Videó galéria

Ezzel a szabadalmaztatott eljárással egy régi problémát oldunk meg. Nincs többé hajlongás, derék fájás, kéz összepiszkolása, csak kényelmes egyszerű sepregetés.

Ezzel a szerkezettel könnyen és gyorsan megterhelés nélkül lehet összeszedni a különféle csonthéjas terméseket, gyümölcsöket, csirketojást, burgonyát, hagymát, golf labdát stb. A termések könnyen bejutnak a rugalmas küllők közé, amiket aztán egy mozdulattal üríthetnek a tároló ládáikba. A leveleket a felszedő nem szedi össze.

Kapcsolódó videók

2017. július 07., péntek 07:49 Kategória: Videó galéria

A Csenger Food Kft. a Szabolcs-Szatmár-Beregi térségében Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő konzervuborka termeltetője. Az országban egyedülálló fajtaválasztékkal, kiváló szakemberekkel, folyamatos szakmai segítségnyújtással, biztos anyagi háttérrel biztosítják partnereinknek a termeléshez és az uborkafelvásárláshoz szükséges feltételeket. 7 féle méretben (2/5, 3/6, 4/7, 5/8, 6/9, 9/12) és kétféle fajtakörben (apró tüskés és szemölcsös) történő felvásárlással teremtenek lehetőséget az uborkából származó biztos jövedelem eléréséhez.

Az óriási telephellyel rendelkező cég, megbízható saját hűtőházzal, a 2015-ös beruházásuknak köszönhetően pedig, az ország legmodernebb raktározó helyiségével és a teljes körű adminisztrációra alkalmas irodaépülettel, logisztikai központtal, vadonatúj gépjárműflottával, valamint a kiváló minőségű osztályozógépekkel állnak rendelkezésre a leendő ügyfeleik számára. Minden kedves uborkatermelőt szeretettel várnak a cég munkatársai!

Kapcsolódó videók

2017. március 31., péntek 11:04 Kategória: Videó galéria

A MALAGROW Kft. idén már második alkalommal rendezte meg a Malagrow konzervuborka-termesztési konferenciáját Csengerben, 2017. március 16.-án.

A helyszínen, a Művelődési Központban Deme János, a MALAGROW Kft. szaktanácsadója az előadásában több témakört is érintett. Beszélt az uborkatermesztőket negatívan érintő körülmények leküzdésének lehetőségeiről. Elmondta, a helyi talajadottságokat is figyelembe véve, hogyan lehet kihozni a növényekből a maximumot, az elmúlt években a térségben tapasztalt időjárási viszontagságok ellenére a megfelelő technológia alkalmazásával.

Kapcsolódó videók

2017. március 31., péntek 11:01 Kategória: Videó galéria

A MALAGROW Kft. idén már második alkalommal rendezte meg a Malagrow konzervuborka-termesztési konferenciáját Csengerben, 2017. március 16.-án.

A helyszínen, a Művelődési Központban a Nyírmadáról érkezett Kézi Magdolna elmondta, hogy már régóta foglalkoznak a kertészeten belül uborka termesztésével is. A MALAGROW Kft.-vel, és a területhez tartozó Deme János szaktanácsadóval mintegy tíz éve vannak folyamatos kapcsolatban, aki mindig, az egész vegetációs idő során nagyon sok segítséget ad a munkájukhoz. Véleménye szerint a MALAGROW termékei maximálisan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. 

Kapcsolódó videók

2017. február 13., hétfő 08:25 Kategória: Videó galéria

A 35. AGROmashEXPO és 7. AgrárgépShow minden idők egyik legsikeresebb agrárkiállítását zárta. A Budapesti Vásárközpontban (Hungexpo) 2017. január 25.-28. között megrendezett AGROmashEXPO-n és AgrárgépShow-n, valamint a velük egy időben rendezett Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet szakkiállításokon a tavalyinál is több látogató és kiállító volt jelen.

Magyarország és a kelet-közép-európai térség legjelentősebb agrárkiállítását 45.000 látogató kereste fel. A 350 kiállító (köztük 36 külföldről érkezett) idén is a Vásárközpont teljes területét elfoglalta: 9 pavilonban és a hozzájuk tartozó szabad területen, összesen csaknem 40 ezer négyzetméteren mutatta be gépeit, fejlesztéseit.

Kapcsolódó videók

: