Agrárvilág

Partnereink

2019. január 22., kedd 10:44 Kategória: Videó galéria

Az AGRO Drive a BPW új hidraulikus meghajtású tengelye. A hidraulikus hajtású tengelyek sokféle területen alkalmazhatóak.

Mezőgazdaságban trágyázási munkákhoz, betakarítási tevékenységekhez, silótakarmány beszállításához, mindezt akár lejtős területen, nedves és csúszós talajviszonyok között. A hajtott tengely kifejezetten alkalmas laza talajon végzett rakodási és szállítási munkavégzésre. Az induláskor fellépő nyomatékcsúcs csökkentése által a hajtás nagyértékű alkatrészeinek élettartama megnövekszik. A BPW hajtott tengelye a megfelelő megoldás a legmostohább üzemeltetési körülményekhez. A kerék kipörgésének csökkentésével, a talaj felületének védelméért.

Kapcsolódó videók

2019. január 16., szerda 09:40 Kategória: Videó galéria

Ismerje meg közelebbről egy felhasználó tapasztalatain keresztül, milyen is az új CAT 408D teleszkópos rakodó.

Kapcsolódó videók

2018. december 17., hétfő 10:58 Kategória: Videó galéria

Fokozott tűzbiztonság. Menet közben is sikeresen vizsgázott a Fogmaker automata tűzoltó berendezés.

A teszt a BKV Zrt. közreműködésével és segítségével jöhetett létre.

Kapcsolódó videók

2018. november 09., péntek 16:15 Kategória: Videó galéria

A legszebb őszi mozi, amit neked is látnod kell!

A Debreceni Egyetem Multimédia és E-learning Technikai Központ és a Sajtóiroda legújabb kisfilmjében csodálatos felvételekkel mutatja be az őszi színekbe öltözött campust.

Kapcsolódó videók

2018. április 23., hétfő 13:10 Kategória: Videó galéria

Az Agrolánc Kft. gyakorlati gépbemutatóján működés közben tekinthették meg az érdeklődők a szőlő- és gyümölcsültetvény-ápoló gépeket és munkaeszközöket.

A rendezvényen megtekinthető és kipróbálható volt a 2017-ben az Év traktora díjat nyert Antonio Carraro TONY 9800 TR OKOS TRAKTOR is. A Tony 9800 TR (hidraulikus elsőkerék kormányzás) és a Tony 9800 SR (törzscsuklós kormányzás) modellekben az összes technológiai újítás megtalálható, amelyeket azért hoztak létre, hogy nagymértékben javítsák az emberi munkavégzés körülményeit, növeljék a hatékonyságot és a precizitást.

Kapcsolódó videók

2018. március 20., kedd 10:33 Kategória: Videó galéria

A Csenger Food Kft. uborka szaktanácsadói fórummal indítva kezdte meg a 2018. évi termeltetői szerződések megkötését.

A Csenger Food Kft. Magyarország egyik legnagyobb konzervuborka termelőjévé nőtte ki magát az elmúlt években. Az országban egyedülálló fajtaválasztékkal, kiváló szakemberekkel, folyamatos szakmai segítségnyújtással, biztos anyagi háttérrel biztosítja minden partnerük számára a szükséges termelési feltételeket. A hatalmas telephellyel rendelkező cég, a legmodernebb technológiákat integrálva várja, uborkatermesztő vagy az uborkatermesztéssel foglalkozni vágyó partnereit. Hajdú György a Csenger Food Kft. termelési koordinátora és szaktanácsadója idén is segíti mind a technológiában, mind a megtermelt termékük értékesítésben az uborkatermesztőket, és fogadja a jelentkezéseket.

Kapcsolódó videók

: