Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Videó galéria

Megbízható társ az egészséges és környezettudatos életmódhoz. Gondoskodjon családja és szerettei egészségéről a Green Drops Farm Kft. fejlett kertészeti technológiájával!

A hagyományos kertészet bonyolult és időigényes. Gyomok, kártevők és betegségek tehetik tönkre a termést. A Green Drops Hidropónia automatizált rendszere tisztább, egyszerűbb és hatékonyabb módszert kínál a friss, egészséges ételek termesztéséhez.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az Agrár Kutatóintézet és Tangazdaság (AKIT) a Debreceni Egyetem agrárágazati szolgáltató egysége.

Célja az Észak-Alföldi Régióhoz tartozó három megye élelmiszergazdaságának fejlesztése az egyetemi erőforrások felhasználásával a gazdasági, a kormányzati, az önkormányzati és civil szférákkal együttműködésben.

A DE AKIT ellátja a Debreceni Egyetemen folyó agrárágazati kutató-fejlesztő, innovációs tevékenységet, és - közreműködik a gyakorlati képzés feladataiban.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

250 és 380 literes álló valamint 450, 620 és 910 literes fekvő kivitelben mechanikus szintjelzővel!

12 Voltos 40 liter/perc, vagy 80 liter/perc teljesítményű szivattyúval. Alap kiszerelésben mechanikus, opciósan K24-es digitális mérőórával. 8 méteres, ¾ colos nyomótömlővel, A60-as automata pisztollyal, 10 mikronos vízleválasztóval és szennyszűrő berendezéssel, VK 80-as betöltő csonkkal, 6 méteres elektromos csatlakozóval.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

ADR minősítéssel rendelkező szállítható acél gázolaj tartályok 440 és 960 literes tároló kapacitással és nagy teljesítményű kiadagoló rendszerekkel szerelve.

ADR minősítés, robosztus kialakítás, biztonságos tárolás!

Duplafalú acél gázolajtartály 440, vagy 956 literes tároló kapacitással, zárható felnyíló rekesszel, felül sarokpontos emelő fülekkel, alul minden oldalon targonca villa zsebekkel, hullámtörővel és nagy teljesítményű kiadagoló rendszerrel szerelve; zárt acél konténerbe építve, ahol a 110 %-os kármentő funkciót a külső konténer látja el.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Praktikus és modern kerekes polietilén tartályok gázolaj és benzin ADR mentes szállításához, továbbá AdBlue folyadék és olajok szállításához, tároláshoz és kiadagoláshoz. Garancia 5 év a tartályra, 2 év a kimérőre.

Extrém kompakt és könnyű kivitel. Kerekes gördíthetőség. Kis alapterületű tárolás. UV ellenálló anyag.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A tartályok polietilénből készülnek rotációs eljárással. Egyben vannak öntve illesztések, hegesztések nélkül, amely garantálja a tartósságot és tömítettséget. A műtrágya tulajdonságai miatt nem tárolható korrodáló tartályokban.

Ellenállnak a napsugárzásnak, UV sugaraknak, ellenáll a mechanikai sérülésnek (rágcsálók).

Szimpla vagy dupla falú kivitelben készülnek.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Mobil Technology Kft. a biotechnológiai alkalmazásokban többek között az ózonos tisztító-, fertőtlenítő rendszerek és a szagtalanítás területén áll a partnerei rendelkezésére.

Az aktivált oxigén (O3) és hideg köd technológia felhasználhatósága rendkívül széleskörű és használata a környezetbarát ózon gáz magas oxidációs képességére alapozott.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A KOVÁCS-KER Gyártó és Szolgáltató Egyéni Vállalkozás Hajdú-Bihar megyében, a Debrecenhez közeli Hajdúszováton található. 1977 óta foglalkoznak mezőgazdasági talajművelő eszközök gyártásával és javításával.

A több évtized alatt megszerzett saját és partnereik tapasztalataira támaszkodva elégítik ki folyamatos fejlesztéseikkel a megrendelőik igényeit.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az Agromag Termékelőállító, Forgalmazó és Szolgáltató Kft.-t a vetőmagszakmában nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították. A céljuk az volt, hogy a szántóföldi növények külföldön nemesített fajtáit Magyarországon honosítsák, képviseljék, azok vetőmagját előállítsák és értékesítsék.

A cégük az egyre erősödő piaci versenyben is dinamikusan fejlődött, a tevékenységi köre folyamatosan bővült.

Kapcsolódó videók

Bővebben...