Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Videó galéria

Az AGRI CS Magyarország Kft. a cseh AGROTEC Group leányvállalata. A cég hivatalos importőre a Case IH márkának, így az értékesítés, a szerviz, a garancia és az alkatrészellátás terén is teljes körűen ki tudja szolgálni az ügyfeleiket.

Az AGRI CS Magyarország Kft. a teljes Case IH termékpalettát forgalmazza, traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópgémes rakodók széles kínálatával áll az ügyfelei rendelkezésére.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Magyarországon nagyon sok LKT működik, ez a típus alapvető gépe hazánkban az erdészeti fakitermelésnek a vonszolásos technológia kapcsán. Az elmúlt években a gyártó igen komoly fejlesztéseket végzett, maradéktalanul megfelelnek a piac elvárásoknak, az EU környezetvédelmi normáival harmonizáló a gépeik.

A Buday Fakitermelő Kft. 2018-ban alakult. A fő tevékenysége a fakitermelés, melyet LKT gépekkel végeznek.

A termelés mellett hazai forgalmazói is az új típusú LKT traktoroknak.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Fém gázolajkutak 3000-5000-7000-9000-12000-15000-20000-25000-30000 Literes kivitelben.

Fém tartály 100%-os kármentővel kimérő egységgel.
Tankoló rendszer, amely tartályból és kiadagoló egységből áll.
A tartály teste fekvő, lemezből készült, a végek szénacélból készülnek, gurulást akadályozó tartókkal vannak ellátva, rozsdagátló réteggel bevonva, festékkel bevonva.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Konténerkutak 3-5-7-9-10-12-15-20-25-30 m3 kivitelben.

Kimérő 70 liter/perc szivattyúval, K600/B3 digitális mérőórával, 10 mikronos szűrőkészlettel, 8 m nyomótömlő, automata pisztoly.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Bemutatkozik a CAPRIOVUS Kft.

2020. július 12., vasárnap 09:45 Kategória: Videó galéria

A Társaság bő negyedszázados szervezeti múlttal, teljes magyar tulajdonnal, 1991-ben alakult Kft.-vé. Fő tevékenységük a tojásfeldolgozás, tojástermékek gyártása, tojáscsomagolás, illetve a feldolgozás során keletkező melléktermékek hasznosítása. 

Üzemeikben gyártanak különböző pasztörizált tojáslé, szárított tojáspor, tisztított főtt tojás, főzött tojásrúd és fertőtlenített héjú tojás terméket. Tojáscsomagoló üzemeikben Étkezési friss tojás válogatásával és csomagolásával foglalkoznak.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Bemutatkozik a Pap-Agro Kft.

2020. július 12., vasárnap 09:37 Kategória: Videó galéria

A Pap-Agro Kft. fő tevékenysége a mezőgazdasági munkagépek és erőgépek, berendezések, alkatrészek kis- és nagykereskedelme. A tulajdonosok több mint 20 évi tapasztalattal azon munkálkodnak, hogy megkönnyítsék a mezőgazdasággal foglalkozók tevékenységeit a korszerű, modern gépekkel, melyek segítségével a mezőgazdasági munkálataikat könnyebben, gyorsabban, a legtöbb esetben esetben kevesebb ráfordítással és mindenek előtt nagyobb hatékonysággal elvégezhetik.

Kizárólagos képviselettel rendelkeznek az ERMO és EuroSpand munkagépek terén. Teljes körű képviseletével rendelkeznek a Same és a Chery traktorok, a Lemken, a Fella, a Quivogne és a Hudik típusú mezőgazdasági munkagépek, a Fliegl és a Farmtech pótkocsik, a Dönder zsákemelők és a Zaffrani szárítók forgalmazására. Ezek mellett bővülően, további márkájú munkagépek és erőgépek forgalmazását is végzik. 

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Farkas Szerviztechnika Az ország tartálya! 

ECOLINE 1500-2500-5000 Literes gázolajtartályok kis és közepes felhasználóknak.
Mechanikus mérőóra, 56 liter/perces szivattyú, 6 m nyomótömlő, szűrőkészlet.
Egy pontban zárható kabinet. 

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Farkas Szerviztechnika Az ország tartálya! 

Tankolóállomások – dupla falú, üzemanyag kimérő berendezéssel szerelt üzemanyag tartályok.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

ADR mentesen szállítható gázolaj Carrytank!

2020. július 09., csütörtök 12:37 Kategória: Videó galéria

Farkas Szerviztechnika Az ország tartálya!

Polietilén tartályok gázolaj, benzin ADR mentes szállításához (az 1.1.3.1. C. pont alapján) és AdBlue folyadék szállításához, tároláshoz és kiadagoláshoz.

Kapcsolódó videók

Bővebben...