Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Videó galéria

A Sirha Budapest, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása 2022. március 22. és 24. között az ötödik alkalommal várta a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba!

A 2022. évi Sirha Budapest kiállításon A TITAN CONTAINERS is képviselte magát.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Kovács András, a YARA HUNGÁRIA Kft. kertészeti szaktanácsadója cégük tápanyag-ellátási megoldásait ismertette. Elhangzott többek között, hogy a konzervuborka kifejezetten sóérzékeny növény, a tápanyag-felvétele intenzív. A megfelelő gyökértömeg kineveléséhez fontos a kezdeti jó foszforellátottság.

Az intenzív növekedésekor enyhe nitrogéntúlsúlyos ellátás szükséges, de a nitrogénszint fajtafüggő. Elengedhetetlen a folyamatos, harmonikus kalciumellátás az ültetéstől egészen a szüret végéig, természetesen helyes tápelem-arányokkal.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Szatmár-Régió Tész konzervuborka szakmai konzultációra hívta Partnereit 2022. március 18-án Csengerben. 

A MALAGROW Kft. szaktanácsadója, Deme János, aki maga is szintén több éve foglalkozik konzervuborka termesztéssel, tápanyag-utánpótlási szaktanács-adásokkal látta el a résztvevőket. Szólt többek között a Konzervuborka termesztés MALAGROW technológiával című kiadványukról is, amelyben azokat a tapasztalatokat, ismereteket gyűjtötték össze, amelyekkel a termesztés során korábban találkoztak, és a nehézségek ellenére is hatékony termelést lehetett megvalósítani.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Bakonyerdő Zrt. erdőgazdaság, amely nemcsak magas színvonalon gazdálkodik, de védi a természetet, megőrzi történelmi emlékeit, erdei vendégházai helyet adnak a túrázó, pihenni, kikapcsolódni vágyó embereknek, erdei iskoláiba, állat- és vadasparkjaiba hívja a felnövekvő generációt.

A Bakonyerdő Zrt. egy erdőgazdaság, amely az egyre gyakrabban előforduló természeti katasztrófák – széldöntések, fenyő és lombos fafajok száradása – mellett is szakszerűen, természetbarát módon kezeli a rábízott erdővagyont és vadállományt.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A CONT-ECO Kft. Kerítéstechnikai és Kereskedelmi Kft. 1991. óta áll az erdő,- mező- és vadgazdák szolgálatára. Tevékenységük legnagyobb részét a mezőgazdasági üzemek legeltetéstechnikai, valamint az állami erdészetek vadkár-elhárító kerítés telepítési terveinek megvalósítása teszi ki.

Minden típusú mechanikus és elektromos kerítésrendszert építenek a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Kevés olyan állami erdőgazdálkodó található Magyarországon, melynek vadászati történelme oly gazdag, híres és oly jól nyomon követhető és megbízható forrásokból ellenőrizhető lenne, mint Tolna megye legnagyobb állami erdőgazdálkodójának, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. és jogelődjeinek, gazdálkodói elődjeinek történelme.

A Gyulaj Zrt. feltárva évszázados, sőt évezredes szellemi, kulturális és vadbéli örökségét büszkén és sikerrel viszi tovább a 21. században is, megbecsüléssel mutatva be minden olyan vadászó, vagy megszálló vendégének, akik örömmel vadásznak, vagy szállnak meg olyan vadászterületen, melyen magyar és más nemzetek királyai, uralkodói vadásztak az elmúlt évezredben.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

HEKKI Kft. 2007-ben alakult, azzal a céllal, hogy ügyfeleik akár otthonról, interneten keresztül kényelmesen, kedvező áron, minőségi termékeket vásárolhassanak.

Üzletüket 2011 novemberében nyitották meg Budapesten a Munkásotthon utca 50-52. szám alatt, ami mára Magyarország talán egyik legnagyobb és legszélesebb választékot felvonultató THULE márkaüzletévé avanzsálódott.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Hortobágyon, a Madárkórház Alapítvány az országban egyedül álló kórházat működtet.

Az intézmény az egész ország területéről, de főként a Hortobágyi és Bükki Nemzeti Parkból bekerülő, sérült, beteg, védett madarak állatorvosi ellátását, kórházi ápolását és rehabilitációját végzi.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az ODISYS Bt.-t 2002-ben alapult, a cég akkor a teljesítmény-optimalizálás, teljesítmény-mérés és chip tuning, azaz teljesítmény-növelés témakörében működött aktívan. Az ország akkor, és azóta is egyik legkorszerűbb teljesítmény-mérő fékpadjával.

2007-ben az akkor megszűnő Kecskeméti Agroker Kft. termékportfólióját vette át. Ezzel egyszerre jutott a cég több éve Magyarországon forgalmazott kiváló minőségű termékek forgalmazási jogához és felkészült szakembergárdához.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az Orlando Systems Kft. által forgalmazott CRAWLER messze a legrobosztusabb szabadtéri mozgótábor a piacon. 

Minőségi és megbízható megoldások!A CRAWLER ránézésre egy lánctalpas harci-kocsi, de nem arra, hanem szabadtéri erdészeti, vadászati és horgászati táborozáshoz való.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Royal-Kert Kft. négy, egymással szorosan együttműködő üzletággal rendelkezik.

Ezek a Kert-park, a Köztér, a Traktor és munkaeszköz, valamint a Zöld jármű- és technológiák üzletáguk. 

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A SZAL-AGRO Kft. az országos, nagy vonzerejű mezőgazdasági kiállítások állandó résztvevője. Így volt ez a legutóbbi agrárgépeket felvonultató expón, a 2021 évi Bábolnai Gazdanapokon is.

A SZAL-AGRO Kft. 1998-ban Miskolcon alakult családi vállalkozásként, fő tevékenysége a mezőgazdasági gépek és alkatrészek forgalmazása.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az ország egyik legnépszerűbb keresztféléves szakja az SZTE Mezőgazdasági Karának Vidékfejlesztési agrármérnöki mesterképzése!

A képzés az SZTE Mezőgazdasági Karán 2018-ban indult, már akkor is magas létszámmal, amely az évek során egyre csak emelkedik. Ez a komoly szakmai háttér mellett azzal is magyarázható, hogy a szak nem csak az agrár alapvégzettségűeknek szól, hanem mindazoknak, akik érdeklődnek a vidékfejlesztés, a vidéki térségek problémái, és azok megoldásai iránt.

Kapcsolódó videók

Bővebben...