AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Videó galéria

FeHoVa – 2023. február 9-12.

2023. január 31., kedd 07:52 Kategória: Videó galéria

2023. februárjában immár 29. alkalommal várja a FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás a kiállítókat és a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Az elmúlt két évben Európa-szerte elmaradtak a vadászati-horgászati témájú kiállítások, de a kiállítóinknak, partnereinknek és látogatóinknak köszönhetően a 2022-es FeHoVa volt az egyik első, ami „az új normalitáshoz igazodva”, újra megrendezésre került fizikai valójában.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Hatékony hígtrágya kezelő, új takarmány, beporzó, bútoripari és energetikai nyersanyag, hogy csak néhány fontosabbat emeljünk ki a több éve csodafának is nevezett Smaragdfa R 27 féle hasznosságából! Egyre többen telepítik a Smaragdfa R -t és látogatják külföldről is a nagy berényi 4 és 9 éves ültetvényeket, hogy megismerjék a Sunwo Zrt. (www.sunwo.eu) által fejlesztett, sokoldalú Paulownia fajhibridet.

Az immár 4 éve rendszeresen vágott ültetvény faanyagából ajtó, ablak, sőt hegedű is készült.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Ne várjon hónapokat, ha új erő- vagy munkagépre van szüksége! Keresse a SZAL-AGRO-t! A SZAL-AGRO Kft. segítséget nyújt a pályázatához!

  • Ha már elnyert támogatása van, de sok időt kell várni, amíg hozzájut gépeihez.
  • Ha most szeretne pályázni és egy megbízható partnert keres, akinek számos készleten lévő gépe közül választhat, hogy azonnal termelni tudjon.
  • Akkor válassza a SZAL-AGRO Kft.-t!

Tekintse meg a SZAL-AGRO Kft. TYM erőgép kínálatát az alábbi linken: https://tymtraktor.hu/traktor

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Az Istenhegyi Borházat Vaszkóné Bodnár Gabriella alapította 2011-ben férjével és édesapjával, ekkor vásárolta meg a birtok gerincét alkotó 1 hektáros területet az Istenhegy-dűlőn Rátka határában, Tokaj-Hegyalján. Gabriella családi borászatként a férjével, édesapjával és a nővérével dolgozik együtt, és a gyerekeinek is szeretné átadni a hagyományos borkészítés ismeretét és örömét.

Az Istenhegyi Borház kizárólag a saját területén szüretelt furmint szőlőből készíti a bort, édes, száraz, félédes vagy akár késői szüretelésű tételeket, évjárattól függően.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Colas Északkő bányái Észak Magyarországon, a Dunakanyartól a Tokaj-hegységig húzódnak. Fő termékei az andezitből előállított zúzott kő, de kínálatunkban szerepel még riolittufából készülő kerámiaipari alapanyag, talajjavító őrlemény, valamint sziklakerti és burkolókő is.

Üzemeiben lehetőséget biztosít építőipari bontási anyagok elhelyezésére, mobil berendezéseivel pedig a megrendelők kérése szerinti szemszerkezetben vállalja azok keletkezési helyén történő feldolgozását. Folyamatosan megújuló eszközparkkal a lehető legkisebb mértékben terhelve környezetüket igyekszik kielégíteni az építőipar alapanyag-szükségletét.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

Fő tevékenysége az állatok takarmányozása.

A De Heus a.s. a takarmánykeverékek, premixek, koncentrátumok és takarmány-különlegességek teljes termékcsaládját gyártó cseh vállalat.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A DélKerTÉSZ 2002-es megalakulása óta fogja össze a szentesi és Szentes környéki termelőket, családi gazdaságokat és társvállalkozókat.

A DélKerTÉSZ több, mint 500 fős közösségének alapelve a lokalizáció, mert fontos számára a környezet védelme és mindig a legmagasabb minőségre törekszik. Szentes a paprika hazája, ezért talán nem meglepő, hogy termékei nagy részét paprikafélék alkotják (étkezési fehér paprika, kápia paprika, hegyes erős paprika.)

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Dilaco Lighting Kft. agrár-világításra szakosodott magyarországi vállalkozás. Fő tevékenysége, baromfi állattartó telepek világítástechnikájának tervezése, gyártása, komplett kivitelezése, valamint szaktanácsadás.

Filozófiája, hogy nem világítótesteket, hanem az adott állatfajtához és tartástechnológiához tartozó komplett világítási megoldást kínál.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Farkas Szervíztechnika Kft. 2004. novemberében alakult családi vállalkozásként. A megalakulást több évtizedes szakmai tapasztalat alapozta meg, melynek ismerete nagyban megkönnyítette az elindulást. Kezdetben kizárólag műhely-technikai berendezések kereskedelmét végezte.

Termékei nagyrészt olasz és német gyártók produktumai, pl. Piusi, Pressol, Cattini, Adam Pumps, Emiliana Serbatoi, stb. Ezen gyártók termékei, a kimagasló minőségükkel és forradalmian új technikai vívmányaikkal hódítják meg a magyar vásárlók szívét és a hazai piacot is.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A FARMMIX Kft. növényvédő szerek, műtrágyák és vetőmagvak kis és nagykereskedelmével foglalkozik.

A professzionális felhasználók mellett a kis kertészekre is gondol.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A Gyermelyi Zrt. Magyarország piacvezető tésztagyártója, legnagyobb tojástermelője és megkerülhetetlen malomipari szereplője. Emellett 8.800 hektár területen folytat mezőgazdasági tevékenységet.

A Gyermelyi Zrt. 60.000 tonna/év kapacitású takarmánygyára a saját állatállomány ellátása mellett a külső partnerek kiszolgálását is lehetővé teszi.
 
A tésztagyártó kapacitás évi 70.000 tonna, mely meghaladta a teljes magyar tésztapiac méretét.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A HERBAMIX TRADE Kft. saját fejlesztésű, haszonállatok számára összeállított, gyógynövényt tartalmazó kiegészítő takarmányokat gyárt és forgalmaz 2005 óta.

A HERBAMIX TRADE Kft. az indikáció specifikus, gyógynövények illóolajait és kivonatait, vitaminokat és mikroelemeket tartalmazó termékekkel az állattartók külön-külön is megelőzhetnek, vagy „kezelhetnek” egy-egy problémát, ugyanakkor együtt, egy komplex rendszerben alkalmazva teljes körű, a haszonállatok minden igényét kielégítő technológiák is kialakíthatók.

Kapcsolódó videók

Bővebben...

A HRP Europe Kft. régóta kiegyensúlyozott stabil szereplője a piacnak. Tevékenysége széles skálát ölel fel: a hardver és szoftver disztribúciótól a számítógép összeszerelésen át a különböző szolgáltatásokig, mint pl: szakmai tanácsadás, szerviz, outsourcing és pénzügyi szolgáltatások.

Az igények változásával egyre több területre vonatkozóan jelenik meg a piacon Value Added Distributor-ként.

Kapcsolódó videók

Bővebben...