Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

A Kretzer 2002. Kft. bemutatkozása a 2019. évi Szentlőrinci Gazdanapokon

  • 2019. szeptember 09., hétfő 08:38
  • Média

A Kretzer 2002 Kft. a minőségi faipari gépek egyik legjelentősebb forgalmazója hazánkban. Az üzletpolitikájuk alapja a magas minőség, a korrekt munkavégzés, a maximálisra való törekvés, valamint a vállalt szerződési feladatok maradéktalan teljesítése.

Céljuk, hogy kiváló minőségű, műszakilag megbízható készülékkel és olyan színvonalú kereskedelmi, valamint szerviz szolgáltatással álljanak a vevőik rendelkezésére, amellyel tovább erősíthetik a piacon való jelenlétünket. Folyamatosan bővülő értékesítési hálózatuk lehetőséget biztosít arra, hogy az ország egész területén elérhetőek legyenek a partnereink számára.

A cég a Szentlőrinci Gazdanapok rendszeres résztvevője. A következő videó összeállítás a 2019. évi eseményen készült, ahol ismét nagy sikerrel mutatkoztak be. Mindez nem véletlen, hiszen a forgalmazott gépeiket működés közben is megszemlélhették az érdeklődők.

Kretzer 2002 Kft. - Billenő fűrész

Magyarország egyik legkedveltebb billenő körfűrésze. A fűrészgépet előhasított vagy gömbölyű tűzifa darabolásához ajánlják. A berendezés megfelel a munkavédelmi jogszabályokban előírt elvárásoknak, a dolgozó biztonsága érdekében. Kezelőbarát felhasználás, hatékony üzemmód. Kedvező fenntartási költségek. Magas fűrészelési teljesítmény, biztonságos fűrészelés mellett. Erős hajtás, kompakt kialakítás, könnyű kezelhetőség. A kiváló minőségű keményfém fűrészlap és magas fordulatszám gondoskodik a tökéletes vágási eredményről, teljesítményről.Kretzer 2002 Kft. - BKF Billenőfűrész

Erős hajtás, kompakt kialakítás, könnyű kezelhetőség. A Kretzer billenő körfűrésszel gyorsan és hatékonyan dolgozhatunk. Kiváló minőségű keményfém fűrészlap és magas fordulatszám gondoskodik a tökéletes vágási eredményről, teljesítményről. A gépkialakítás 27 cm átmérőjű kerek fa darabolását teszi lehetővé. A könnyű, kompakt méretek, valamint a kerékkialakítás miatt a billenő körfűrész fordulékony és könnyen mozgatható. A nagy teljesítményű billenő körfűrészt igényes faipari munkára ajánlják.Kretzer 2002 Kft. - Méter hasító

A vízszintes hasítót a mezőgazdasági és az erdészeti gazdálkodóknak kínálja a Kretzer 2002 Kft. ipari használatra, méterfa hasításához. Gyakorlatorientált és letesztelt adatokat garantál, ergonómiailag tökéletes munkafolyamatok, maximális biztonság, meggyőző hasítási eredmények, példás használhatóság és hosszú élettartam. Az SK sorozat minden típusa egyaránt alkalmas rövid fa és hosszú méterfa hasítására. Minden SK-Modell különböző hajtás változatokkal kapható, a vevő igényeihez szabva.Kretzer 2002 Kft. - Csomagoló

Kretzer minőség: robosztus és hosszú életű tűzifa csomagoló gép automata. Profi megoldás a csomagolásban: egyszerű, gyors, és hatékony. Magas gazdaságosság, ideális az egyemberes munkához. Kis helyigény, és időspórolás a kevés kézimunka igénynek köszönhetően.

Technikai adatok:

  • Raklap méret 800 x 1200 mm (EUR raklap vagy egyutas raklap)
  • Bála magasság 160 cm
  • Elektromos hajtásnál a berendezés tartalmazza a hidraulika motort és a tartályt.Kretzer 2002 Kft. - Rotomat fűrész

A Kretzer Rotomat fűrészautomata lehetővé teszi a gyorsabb fűrészelést, nagy teljesítményt és maximális biztonságot nyújt. A munkafolyamat olyan egyszerű, mint amilyen leleményes: a forgó fűrész dob fűrészcsatornáiba betöltjük az előhasított fát. A srég kialakítású fűrészcsatornában a fa lecsúszik, és az alul fekvő fűrészlap automatikusan elvágja a fát. Vágás után az elfűrészelt fa a kihordó szalagra esik, a megmaradt fa tovább lecsúszik. A fa mindaddig csúszik, amíg a csatorna üres nem lesz. A fűrészelt fa gyors eltávolítását a standard teleszkópos szállítószalag biztosítja, melynek magassága állítható.


 

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2019. október 04., péntek 14:41

Média