Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Bemutatkozik az OMIKRON Kft. – MEZOLAP.HU / AGRÁRVILÁG MAGAZIN

Az OMIKRON Kft., amely 100%-ban magyar családi vállalkozás, idén 30 éve, 1990. november 22-én lett alapítva. Székhelye a Kecskeméttől 7 km-re lévő Hetényegyháza. Tevékenységi köre a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági gépgyártás.

A társaság talajművelő gépgyártásban elért eredményeit a termékskála folyamatos fejlesztésének, az erőteljes marketing tevékenységének és nyereség visszaforgatásának köszönhetően a mai napra egy országos, és szűkebb nemzetközi (Horvátország, Szerbia, Szlovákia, Románia) hírnév elérését is lehetővé tette.

A gépeik saját fejlesztésűek, melyekkel 80 LE-től 250 LE-ig a legszélesebb igényeket tudják kielégíteni, figyelembe véve a korszerű talajművelési technológia energiatakarékos, környezetkímélő elvárásait. A cég rendszeresen részt vesz a hazai kiállításokon.

Elérhetőség:

 

Omikron Kereskedelmi, Gyártó-, Javító és Szolgáltató Kft.

Cím: 6044 Kecskemét-Hetényegyháza, Hetényvezér u. 7-9.
Telefon: 30/827-4806; 30/935-4373; 76/509-150;
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;
Honlap: https://omikronkft.hu

 

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2020. október 15., csütörtök 08:14

Média