Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Bemutatkozik a Limousin és Blonde d'Aquitaine Tenyésztők Egyesülete

  • 2020. június 20., szombat 10:41
  • Média

Az Egyesület a hazai Limousin és a Blonde d'Aquitaine fajtájú húsmarha tenyésztésének összefogására alakult meg.

A tenyésztési programjukat az alapszabályban megfogalmazott alapvető törekvéseikkel, a nemzetközi tenyésztő szervezeteknek a tenyésztés fejlesztésére irányuló célkitűzéseivel, és a hazai állattenyésztés szervezésének és irányításának korszerűsítését szolgáló irányelvekkel összhangban kívánják megvalósítani.

A tenyésztési programjuk alapvető célja a magyarországi Limousin és Blonde d'Aquitaine populáció tenyész-, és haszonértékének folyamatos javítására irányuló nemesítő munka elemeinek meghatározása, és olyan rendszerbe foglalása, amely a nemzetközi törekvésekkel összhangban, egységes elveket tartalmaz e munkában résztvevő valamennyi szervezet és tenyésztő számára.

Az Egyesület rendszeresen részt vesz kiállítóként az országos, meghatározó mezőgazdasági rendezvényeken. Így volt ez 2019-ben a Farmer Expón Debrecenben is, melyet a következő kis filmmel illusztrálunk.

 

Elérhetőség:

Limousin és Blonde d'Aquitaine Tenyésztők Egyesülete

Cím: 1134 Budapest, Lőportár u. 16.
Telefon: 1/412-5098
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.limousin.hu
 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2020. július 13., hétfő 16:46

Média