Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

A Green Drops Farm Kft. bemutatkozása a 2020. évi Farmer Expón – MEZOLAP.HU / AGRÁRVILÁG MAGAZIN

  • 2020. november 09., hétfő 08:19
  • Média

Megbízható társ az egészséges és környezettudatos életmódhoz. Gondoskodjon családja és szerettei egészségéről a Green Drops Farm Kft. fejlett kertészeti technológiájával!

A hagyományos kertészet bonyolult és időigényes. Gyomok, kártevők és betegségek tehetik tönkre a termést. A Green Drops Hidropónia automatizált rendszere tisztább, egyszerűbb és hatékonyabb módszert kínál a friss, egészséges ételek termesztéséhez.

Új korszak a növénytermesztésben

A hazai fejlesztésű Green Drops Hidropónia forradalmasítja a növénytermesztést. Az innovatív berendezés egyik legnagyobb előnye, hogy használatával föld nélkül nevelhetünk friss, növényvédőszer-mentes, tápanyagban gazdag salátákat, fűszernövényeket, egyes zöldségeket és gyümölcsöket egész évben. Az önműködő rendszer új korszakot teremt a növénytermesztésben, zseniális megoldás azoknak, akik környezetbarát módon, kevés munkával és kis helyen szeretnének bőséges termést elérni.

Az innováció díjas különleges hidropóniás torony a cég saját fejlesztése.

A növénytermesztéshez minden szükséges elemet tartalmazó szettek jelenleg még bevezető áron rendelhetőek a webshopban, Magyarországon belüli kiszállítással.

A Green Drops Farm Kft. kiállítóként vett részt 2020-ban a Farmer Expón, Debrecenben, melyet a következő kis filmmel illusztrálunk.

 

Elérhetőség: 

 

 Green Drops Farm Kft.

Cím: 4034 Debrecen, Hold utca 56.
Telefon: +36 20/ 327 1865
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.greendropsfarm.com

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2020. november 11., szerda 15:08

Média