AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

TÉGED IS VÁR A SARLÓSPUSZTAI KISBÉRI MÉNES!

  • 2022. április 26., kedd 13:09

A Lóska Ménes több mint három évtizede a legnagyobb és legeredményesebb kisbéri ménes tenyésztési-, turisztikai- és sporteredmények tekintetében egyaránt. Kimagasló érdemeink és egyedülálló, prémium kategóriás lovaink az alapos párosítási terveknek, gondos felnevelésnek, precíz felkészítésnek, sokoldalú kipróbálásnak, valamint a közös családi munkának köszönhetők.

A festői szépségű Cserhát dombjai közt megbújó Vanyarc – Sarlóspusztán található birtok több mint 130 egyednek, közel 140 hektáros területen ad otthont.

Tavasszal nyílik az új látogatóközpont, mely rendezvényeknek és kiállítások sorának biztosítja a helyszínt.

A lovak felkészítéséhez 2000 m2-es fedett bemutató tér, jártatógép, kültéri lovaspályák, akadálypark, díjlovas négyszög és egy több mint ötven nemetközi szintű ugrásból álló tereppálya áll rendelkezésünkre.

A színvonalas lovas oktatást egy Magyarországon egyedülálló lószimulátor segíti, mely kezdők oktatásától kezdve profi versenyzők továbbképzését is lehetővé teszi.

Elérhetőség:

Lóska Ménes Sportegyesület

Cím: 2648 Vanyarc, Sarlóspuszta 078 hrsz.
Telefon: 20/455-7251
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap:
www.loskamenes.com
Facebook:
facebook.com/loskastud

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: