AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

AZ AMAZONEN-WERKE KFT. MEGJELENÉSE A 30. JUBILEUMI FARMER-EXPO-N!

  • 2021. szeptember 17., péntek 10:53
  • Média

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő FARMER-EXPO Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakkiállítás augusztus 17-20. között várta az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusán. Idén, az ország egyik legnagyobb agrár-seregszemléjének sikeres szervezése az előző évek eredményein is túlmutatott.

A négy napos rendezvényen több száz hazai és külföldi cég, azoknak termékei, szolgáltatásai kerültek bemutatására.

Idén is volt lehetőség a legújabb eszközök, legkorszerűbb technológiák, innovatív megoldások megismerésére, kipróbálására.

Az AMAZONE mezőgazdasági munkagépek is képviselték magukat a jubileumi FARMER-EXPO-n.

AZ AMAZONEN-WERKE KFT. SIKER TERMÉKEI IDÉN:

AMAZONE CATROS+-2TX RÖVIDTÁRCSÁK – A LEGMAGASABB SZINTŰ HATÉKONYSÁG!

A Catros+-2TX vontatott rövidtárcsa ideális a sekély és intenzíven keverő talajműveléshez. A középső futómű speciális fordulékonyságot kölcsönöz a gépnek, és a 7 és 9 m közötti munkaszélesség ellenére is lehetővé teszi a biztonságos és gyors közúti közlekedést. A rendkívüli könnyedség garantálja a legmagasabb szintű vezetési kényelmet és hatékonyságot.

PRECEA SZEMENKÉNTI VETŐGÉP

A Precea szemenkénti vetőgép a szántás utáni, a mulcs- és a direktvetésnél használva rendkívül precíz lehelyezésével, nagy ütőerejével és kényelmes kezelhetőségével tűnik ki. Az első osztályú válogatás és trágyaszórás meggyőző akár 15 km/h munkasebességek mellett is. A különböző keretkialakítások maximális rugalmasságot biztosítanak.

UX SUPER VONTATOTT PERMETEZŐ

A 4200 l, 5200 l, 6200 l és 11 200 l tartálytérfogatú UX Super vontatott permetezők rendkívül kényelmes kezelési elvükkel tűnnek ki versenytársaik közül. A Super L2 és a Super L3 szórókeretek megnyerő jellemzője a 21 és 40 m közötti munkaszélesség és a csúcstechnikájú szórókeret-vezetés. Az UX Super vontatott permetező a nagy teljesítőképességű felszereltségi lehetőségeknek köszönhetően a legnagyobb ütőképesség mellett maximális teljesítőképességet biztosít.

CIRRUS VONTATOTT KOMBINÁLT VETŐGÉP

A Cirrus vontatott kombinált vetőgép egy pneumatikus vetőgép, amely kiváló minőségű munkát végez a szántás utáni vetés és a mulcsvetés terén. 3 – 6 méteres munkaszélességével és 3.000 – 4.000 literes tartálytérfogatával a Cirrus egy igazán hatékony eszköz. Sokoldalúságával és különböző szállítópálya-kialakításaival a Cirrus sorozatban a kisebb kompakt kombinált vetőgépektől a nagy területteljesítményű vetőgépekig minden feladathoz megtalálható az optimális megoldás.

Elérhetőség:

Amazonen-Werke Kft.

Cím: 4031 Debrecen, Richter Gedeon utca 30.
Telefon: 52/888-145
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.amazone.hu

 

Az előző évekhez hasonlóan az AGRÁRVILÁG Magazin is részt vett a kiállításon. Az idei évben is számos partnerünk számára tudunk kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosítani. Standunkon magazinjainkkal, szakmai konzultációval, olvasói nyereményjátékkal és egyéb színes programokkal vártuk olvasóinkat, partnereinket. Kiadványunk több szakmai szervezettel együttműködve kiváló platformot biztosít arra, hogy az ágazat szereplői első kézből szerezzenek információt a modern mezőgazdaság innovációs eredményeiről, ágazati programokról, és az elkövetkező időszak pályázati, fejlesztési lehetőségeiről.

A rendezvény kiváló kapcsolatépítési, információszerzési és fejlődési lehetőséget teremtett a mezőgazdaság lehetőségei iránt érdeklődők számára!

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2021. szeptember 17., péntek 11:00

Média