AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

A CAPRIVOUS Kft. megjelenése a 2022 évi. SIRHA Budapest Kiállításon

  • 2022. június 16., csütörtök 12:34
  • Média

A Sirha Budapest, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása 2022. március 22. és 24. között az ötödik alkalommal várta a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba!

A CAPRIVOUS Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft. is képviselte magát a 2022. évi Sirha Budapest kiállításon.

Társaságuk bő negyedszázados szervezeti múlttal, teljes magyar tulajdonnal, 1991-ben alakult Kft-vé. Fő tevékenységük a tojásfeldolgozás, tojástermékek gyártása, tojáscsomagolás, illetve a feldolgozás során keletkező melléktermékek hasznosítása.

Üzemeikben gyártanak különböző pasztörizált tojáslé, szárított tojáspor, tisztított főtt tojás, főzött tojásrúd és fertőtlenített héjú tojás terméket. Tojáscsomagoló üzemeikben Étkezési friss tojás válogatásával és csomagolásával foglalkoznak.

A feldolgozás során keletkező melléktermékek, a tojáshéj és a takarmány tojáspor hasznosításával elsősorban hobbiállatok részére kifejlesztett takarmány termékeket állítanak elő.

Kapcsolat:

A Capriovus Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft.

Cím: Szigetcsép, Dunasor 073/72 Hrsz.
Telefon: 20/357-8086
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.capriovus.hu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2022. június 22., szerda 12:07

Média