AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem – Agrárium 2022 konferencia

  • 2022. július 20., szerda 12:18
  • Média

A Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciájának célja, hogy a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújtson a hazai agrárgazdaság résztvevőinek.

A rendezvény arra fókuszált, hogy bemutassa és részletesen kifejtse azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják a piaci szereplők tevékenységeit.

A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járult hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak.

A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújtott a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem is képviselte magát az Agrárium 2022 konferencián

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) megalapításával 2021. február 1-jén Európa egyik legnagyobb agrárfókuszú, multidiszciplináris képzési helye jött létre.

A MATE célja, hogy a nagy múltú és kiváló adottságokkal rendelkező magyar mezőgazdaság irányításában világszínvonalú képzéssel segítsék biztos megélhetéshez és inspiráló karrierhez a fiatal diplomásokat.

A MATE a most megkezdett folyamat során a legsikeresebb európai egyetemek példáira épít, ahol a tradíciókat ötvözik a modern kor megoldásaival.

Az új Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem infrastruktúrájának gerincét a ma is ismert képzési helyek adják, ahol szakavatott oktatói gárda és egyedülálló zöld környezet várja a hallgatókat.

A Budai, Gödöllői, Gyöngyösi, Kaposvári és Keszthelyi Campus a 21. század technológiai kihívásainak megfelelő és folyamatosan megújuló képzésekkel és jelentős beruházásokkal kíván még erősebb szálakkal csatlakozni a nemzetközi felsőoktatási vérkeringéshez.

A MATE célja, hogy hallgatók egy olyan intézményben sajátítsák el komplex, piaci igényeknek megfelelő tudásukat, amellyel bárhol a világon megállhatják helyüket!

A hazai agrárképzés megújulásával és a nemzetközi kapcsolatok erősítésével MATE hosszú távú célja, hogy a világ harminc legjobb agrár-felsőoktatási egyeteme közé kerüljön.

Elérhetőség:

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

Cím: 2100 Gödöllő, Páter Károly u.1.
Telefon: 30/349-1675
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.uni-mate.hu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2022. július 20., szerda 12:28

Média