AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

A Debreceni Egyetem megjelenése az Agrárium 2022 Konferencián

  • 2022. július 25., hétfő 14:14
  • Média

A Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciájának célja, hogy a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújtson a hazai agrárgazdaság résztvevőinek.

A rendezvény arra fókuszált, hogy bemutassa és részletesen kifejtse azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják a piaci szereplők tevékenységeit.
 
A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járult hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak.
 
A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújtott a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról.
 
A Debreceni Egyetem is képviselte magát a 2022 évi. Agrárium konferencián.
 
A Debreceni Egyetem több mint négy és fél évszázados, megszakítás nélküli történetével ma az ország legrégebben, folyamatosan ugyanazon városban működő felsőoktatási intézménye, az egyik legnagyobb hazai oktatási komplexumként a magyar felsőoktatási rendszerben kiemelkedő jelentőséggel bíró szereplő.
 
Nemzetközi szinten is kimagasló képzési, kutatási és innovációs kapacitásokkal, tudományos eredményekkel rendelkezik, amelyekre alapozva a nemzetstratégiai célok megvalósításában jelentős szerepet tölt be, továbbá egyike a világ 500 legjobb egyetemének.
 
A közel 30.000 hallgatóból álló diákközösség 14 karon, komoly szakmai értékeket felmutató intézményben gyarapíthatja tudását. Mint tudományegyetem a legszélesebb képzési vertikummal rendelkező szellemi központként vált ismertté Magyarországon, mely részt vállal a versenyszféra, az üzleti élet, a helyi önkormányzat társadalmi-gazdasági életében egyaránt.
 
Az intézmény Debrecen városával a kezdetektől kiváló kapcsolatot ápol és a város fejlődésének egyik legfontosabb motorja.
 
Az Egyetem alapfeladatainak legmagasabb szinten történő ellátása mellett küldetésének tekinti, hogy szerepet vállaljon az Észak-alföldi régió gazdasági életének fejlesztésében, és szolgáltatóként jelenjen meg – elsődlegesen agrár, biotechnológiai, műszaki, informatikai és egészségipari területen – a régió cégeinek innovációs tevékenységében.
 
Elérhetőség:
Debreceni Egyetem
 
Utoljára frissítve: 2022. július 25., hétfő 14:27

Média